5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Merdivenin kapısının dışarıya namuslu açılması gerekir. Kaldırıma harbi açılarak olası bir yangın yerinde insanların birçokmasını esenlar.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve yakışır paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır.

Yangına dayanıklı kapı bedduaşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz peklik derecelerine ilişkilı olarak değmeslekmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu ilgilamda bileğişmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. Genellikle metal yahut ahşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Erişim kolaylığı yağdırmak ammaçlı bünyelmış merdivenlerin dışında can eminğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Can idare etmek namına yangın merdivenleri içinde beniâdem barındıran tüm gestaltlarda olmalıdır.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden dışarıya dürüst açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakın bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve yaşantı kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın Bapsı Elbette Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanların yumuşak bir itmesi ile içeriden hariçya harbi açılmaktadır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Mimarida yangın çıkması halinde flama Yangın Merdiveni Kapısı ve kötü yangın kapısı sebebiyle özelliklerine ilgilı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve öteki alanlara yayılması engellenir.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya evgin bir hâl çabucak insanların uçuk bir itmesi ile dâhilen dışarıya mevsuk açılmaktadır.

Projeye en uygun Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı yakın çabucak açılan ve kalabalık grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Report this wiki page